Gemeentelijke draagspeld voor Herman van Nimwegen

Draagspeld Harlingen

Op zaterdag 14 oktober 2017 heeft burgemeester Sluiter de gemeentelijke draagspeld uitgereikt aan Herman van Nimwegen voor zijn jarenlange bestuurlijke inzet in de gemeente Harlingen.

Zo is hij al meer dan 12 jaar secretaris van de SWSH(stichting Welzijn Senioren Harlingen) voorheen SOPH(stichting Ouderen Platform Harlingen), de SPPH(stichting Platform Perspectief Harlingen).Door zijn bestuurlijke ervaring is er een goed functionerend bestuur.

De heer Van Nimwegen is een zeer gemotiveerde man die zich met hart en ziel inzet en sterk maakt voor het welzijn van de senioren in Harlingen vooral op het gebied van de WMO en de sociale voorzieningen.

Voor de Stichting Wijkbelangen Oosterpark is de heer Van Nimwegen al 15 jaar in het spier als bestuurslid. Zijn inzet in het bestuur is breder en zijn rol meer gericht op de leefbaarheid van de wijkbewoners. Door zijn idee├źn over het betrekken van de inbreng van wijkbewoners is het concept wijkschouw ontstaan. Dit is inmiddels een beproefd concept om wijkbewoners te vragen om hun mening over veiligheid, toegankelijkheid, bereikbaarheid en mobiliteit. Hierdoor is een sterke band opgebouwd tussen bestuur, waar hij secretaris van is, en de inwoners van het Oosterpark van alle leeftijden, afkomst en gezindte.

De heer Herman van Nimwegen oogst voor het uitvoeren van zijn bestuursfuncties alle lof en waardering. Uit zijn tomeloze inzet en collegialiteit spreekt zijn gevoel voor medemenselijkheid.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*